Проїжджаємо 140 000 км в місяць
6000 м2
складських площ
Ключові факти

Україна нарощує виробництво харчів: виробництво вершкового масла збільшилось на 27%, а м'яса замороженого — на 27,7%

За десять місяців 2014 року у порівнянні з відповідним періодом минулого року збільшено обсяги виробництва харчових продуктів.

Про це йдеться на сайті Мінагрополітики.

 Зокрема, м'яса свиней свіжого чи охолодженого  на 10,4% (вироблено 182 тис тонн) та замороженого  на 27,7% (вироблено 11,2 тис тонн), м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого  на 3,7% (вироблено 581 тис тонн) та замороженого  на 17% (вироблено 123 тис тонн), овочів консервованих натуральних  на 24,5% (вироблено 129 тис тонн), молока рідкого обробленого  на 15,1% (вироблено 915 тис тонн), масла вершкового на 28,6% (вироблено 101 тис тонн), продуктів молоковмісних, інших  на 28% (вироблено 143 тис тонн).

Джерело: Agravery.com